SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Yalanın faturası ağır olur!

Yalanın faturası ağır olur!

22 Aralık 2015 Salı - 10:17








Trabzonlu üç TIR’cının yol kesen PKK’lı grubu ateş ederek kaçırdıkları haberi Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Ancak çok geçmeden jandarma haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu. Trabzonlu TIR sürücüleri ise haberlere tepki gösterip, “Yalan yanlış söylemler yüzünden bu kez yolumuzu gerçekten keserseler bunun faturası ağır olur” diyerek vatandaşları uyardı.

ZOR DURUMDALAR

Güneydoğu’da yaşanan terör operasyonlarının ardından bazı kendini bilmezler, paylaştıkları yazı ve asılsız iddialarla hem operasyonları hem de Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne ticaret yapan vatandaşları zor durumda bırakıyor. Dün sabahın erken saatlerinde bazı haber siteleri Trabzonlu üç TIR sürücüsünün PKK ile çatıştığını duyurdu.

HABER YAZDILAR 

Haberlere göre, Erzincan-Tunceli karayolunda kimlik kontrolü için yol kesen PKK'lılara Trabzonlu oldukları öğrenilen üç tır şoförü tarafından ateş açıldı. Çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmazken olay telsiz konuşmalarına yansıdı. PKK'lılar, konuşmalarında ‘Bordo bereliler etrafımızı kuşattı, diğer birlikleri yardımımıza gönderin’ diyerek yardım istedi.

TAM BİR SAÇMALIK

Ancak çok geçmeden olayın doğru olmadığı ortaya çıktı. Güvenlik güçleri olayı yalanlarken bir tepki de Trabzonlu TIR’cılardan geldi. Sürücüler, “Bu tarz haberler ve paylaşımlar bizlere zarar veriyor. Güneydoğu’ya gittiğimizde yakılan ilk araç bizim aracımız oluyor. Ülkenin güvenlik güçleri varken biz neden böyle bir çatışmaya girelim” ifadelerini kullandılar.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap