SON DAKİKA



Haber > Magazin > 5 yıl boyunca dayak yedim

5 yıl boyunca dayak yedim

24 Mayıs 2016 Salı - 13:29




Ünlü şarkıcı İrem Derici, öğrencilik yıllarında çok yaramaz olduğunu ve yıllarca çok büyük dayaklar yediğini itiraf etti.





Derici, iddialı açıklamalarda bulunarak en büyük hayalinin Tarkan'la düet yapmak olduğunu söyledi. Derici, bir itirafta da bulunarak, "5 yıl boyunca çok büyük dayak yedim" dedi.

UZUN YILLAR DAYAK YEDİM

Öğrencilik döneminde çok yaramaz olduğunu ve uzun yıllar dayak yediğini ifade eden İrem Derici "Kötü bir öğrenci değildim. Aksine çok iyi bir öğrenciydim. Ama büyük dayak yiyordum. Abartısız 5 sene boyunca büyük dayak yedim. Öyle böyle değil. Kendikendime konuşuyordum. Anaokulunun ilk günü bir çocuk sınıfa girdi. 6 yaşındaki çocuk yakışıklı olabilir mi? Çocuk 6 yaşında ama yıkılıyor. Brad Pitt gibi. O yaşta ne olduğunu anlamıyorsun tabi. Karnıma bir ağrı girdi. Bu bana kötü bir şey yapacak herhalde dedim. Çocuğu kaydıraktan aşağıya fırlattım. Çocuğun kolu kırıldı. Derslerim çok iyiydi ama pis bir çocuktum" dedi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap