SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hayal ettiğimiz şey buydu!

Hayal ettiğimiz şey buydu!

25 Temmuz 2024 Perşembe - 09:29




Ufuk Beydemir ile Roma'da dünyaevine giren İpek Filiz Yazıcı, ardından İstanbul'da da bir nikah töreni gerçekleştirmişti. Ünlü oyuncu geçtiğimiz akşam Bebek'te objektiflere yansıdı. Yazıcı, muhabirlerle sohbet etti.





İpek Filiz Yazıcı, önceki akşam Bebek'deydi. Yaz tatilinden bahseden genç oyuncu şu ifadeleri kullandı:

Bu yaz harika geçiyor. Geçen yaz ben tatil yapamamıştım. Bu yaz artık gidip geliyoruz sürekli, çok güzel geçiyor o yüzden. Çok güzel marka iş birliklerimiz de var, onlar için de gidip geliyoruz.

"İÇİME SİNEN BİR PROJE VAR"

İpek Filiz Yazıcı, son dönemde proje okuduğunu dile getirerek, "Klişe olacak ama okuyorum şu an. İçime sinen bir proje de var. Oynamadığım bir karakterde oynamak istiyorum biraz da. Karakterin hikayesi benim için çok önemli. Ona göre inanarak ve duyguların ile oynuyorsun." diyerek projede aradığı özelliklere de değindi.

"ÇOK İÇİMİZE SİNEREK YAPTIK"


Eşiyle birlikte çok güzel şeyler yaptıklarını dile getiren İpek Filiz Yazıcı, "Ufuk'un bana yazdığı bir şarkı vardı. "Sarı sarı saçlar" adında bir şarkıydı. Ben evde sürekli son ses açıp dinlerdim artık evdekiler de ezberlemişti. Artık ona bir klip çektik Ufuk'la beraber ikimizin yer aldığı bir klip. Hayal ettiğimiz şey buydu. Çok içimize sinerek yaptık." diyerek güldü.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap