SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kıvanç Karadeniz isyan etti! 'Beş para etmezsiniz'

Kıvanç Karadeniz isyan etti! 'Beş para etmezsiniz'

25 Temmuz 2024 Perşembe - 11:45




'MasterChef Türkiye 2022'de finale çıkma başarısı gösteren, 'All Star' sezonunun da öne çıkan yarışmacılarından olan Kıvanç Karadeniz, sosyal medyada ateş püskürdü. Bazı yarışmacı arkadaşlarını takipten çıkardığını söyleyen 32 yaşındaki şef, ağır sözler sarf etti.





Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu fenomen yarışma MasterChef Türkiye'de ilk olarak 2022 yılında boy gösteren, daha sonra All Star'da da mücadele eden Kıvanç Karadeniz, çok sert açıklamalarıyla sosyal medyada gündem oldu.

"TAKİPTEN ÇIKTIM"

MasterChef Kıvanç, "Eski dostlarımı Instagram'dan takipten çıktım. Arkamdan sevdiklerime benimle ilgili şerefsizce iftira atan insanlara sesleniyorum" ifadelerini kullandı.

"DESTEKLERİM HARAM OLSUN"

Kıvanç Karadeniz'in, "Yaptığım bütün destekler size haram olsun ama arkamdan iftira atmaya devam ederseniz beni susturamayacaksınız" şeklindeki çıkışıyla da adından söz ettirdi.

"AHLAKSIZCA ŞEYLER SÖYLEMİŞSİNİZ"

32 yaşındaki şef, "Yarıştığım dönem arkadaşlarımdan bazılarına sesleniyorum; açtığım restorandan yaşadığım ilişkilere kadar arkamdan ahlaksızca şeyler söylemişsiniz, bu yarışmaya iki yıl hiçbir şey veremediniz, beş para etmezsiniz. Benim gibi şerefli insanı bile kıskandınız" sözleriyle dikkat çekti.

MASTERCHEF 2022 YARIŞMACILARI

MasterChef Türkiye 2022'nin ana kadrosunda Kıvanç Karadeniz'in yanı sıra; Metin Yavuz (şampiyon), Büşra Zambak, Ayaz Geçer, Burak Kaya, Gamze Tosun, Çağatay Akgül, Melih Berkay Gündüz, Şeyma Müjdeci, Burak Revanbahş, Tayfun Genç, Fatma Nur Uçar, Yağız Özçelik, Onur Biçim, Dilan Karataş, Kaan Noyanalpan, Barış Demir ve Serpilay Salkım yer almıştı.

MİLLİYET

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap