SON DAKİKA



Haber > Magazin > Filiz Akın'ın Fatma Girik özlemi

Filiz Akın'ın Fatma Girik özlemi

25 Temmuz 2024 Perşembe - 14:42




Türkan Şoray, Fatma Girik ve Hülya Koçyiğit ile birlikte 'Yeşilçam'ın Dört Yapraklı Yoncası' olarak kabul edilen usta sanatçı Filiz Akın, Ocak 2022'de hayatını kaybeden yakın arkadaşını unutmadı.





Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden olan, eski Şişli Belediye Başkanı Fatma Girik (79), 24 Ocak 2022 tarihinde tedavi gördüğü hastanede koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirmişti.

Fatma Girik'in vefatı sanat dünyasını yasa boğmuştu. Yeşilçam'ın Dört Yapraklı Yoncası olarak anılan oyuncuyla ilgili yakın dostu Filiz Akın'dan duygulandıran bir paylaşım geldi.

"HER ZAMAN SEVENLERİNİN GÖNLÜNDESİN"

Efsane oyuncunun gülen bir görünütüsüne yer veren Akın, "Ocak ayının tam da 24'ünde kaybetmiştik 'Menekşe Gözlüm'ü. Merak etme Fatmacığım her zaman sevenlerinin gönlündesin. Seni özlemle anıyoruz, ruhun şad olsun" ifadelerini kullandı.

Ayşe Kökçü, Hatice Şendil ve Nazan Şoray'ın da aralarında bulunduğu birçok takipçisi, sosyal medya üzerinden yazdıkları mesajlarla Filiz Akın'ın acısına ortak oldu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap