SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aşıkların pozlarına beğeni yağdı

Aşıkların pozlarına beğeni yağdı

25 Temmuz 2024 Perşembe - 09:28




Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, özel hayatıyla magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Erbil son olarak, Survivor yarışmasıyla tanınan sevgilisi Yiğit Poyraz ile Bali'ye gitti. Çiftin sosyal medya paylaşımları gündem oldu.





Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil aşk hayatıyla gündemden düşmüyor. Bir süredir Yiğit Poyraz ile birlikte olan Erbil, Bali'ye gitti.

AŞIKLAR BALİ'DE

Erbil son olarak, sevgilisi Yiğit Poyraz ile birlikte Bali'ye tatile gitti. Yasmin Erbil, sevgilisiyle birlikte çıktıkları tatilden her anını sosyal medya hesabından paylaşıyor.

"DALGALARLA KAVGA ETMEDEN ÖNCE"

Sevgilisi Yiğit Poyraz ile sörf yaptığı anları sosyal medya hesabından yayınlayan Erbil, yaptığı o paylaşıma; "Dalgalarla kavga etmeden önce" notunu düştü.


HAVUZDA KAHVALTI!

Gittiği tatilden paylaşımlar yapmaya doyamayan Yasmin Erbil, son olarak sevgilisiyle birlikte havuzun içerisinde yaptığı romantik kahvaltıdan çekilen karesini sevenlerinin beğenisine sundu.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap