SON DAKİKA



Haber > Magazin > Acemi Cadı'nın Rüya'sı şaşkına çevirdi!

Acemi Cadı'nın Rüya'sı şaşkına çevirdi!

06 Ocak 2022 Perşembe - 17:44




Merve Boluğur'un tanınmasını sağlayan Acemi Cadı dizisinde Rüya karakterine hayat veren İrem Erkaya, yıllar içinde bir hayli değişti. Değişime kızıl saçlarından başlayan Erkaya, herkesi şaşırttı.





Şenay Gürler; Merve Boluğur; Nergis Kumbasar; Çağkan Çulha gibi isimlerin yer aldığı Acemi Cadı, 2006 yılında yayınlandı.

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizi, dadı olduğunu yeni öğrenen Ayşegül'ün halaları ve arkadaşlarıyla birlikte yaşadıklarını ekrana taşıdı.

Cadı rolünü canlandıran Merve Boluğur bu dizi sayesinde tanınmaya başlarken, bazı isimler ise şirinlikleriyle dikkati çekti.

Bu isimlerden birisi olan ve sempatik tavırlarıyla akıllarda kalan İrem Erkaya, uzun bir süredir ekranlarda yer almıyor.

Herhangi bir projede yer almayan İrem Erkaya, dizide Ayşegül'ün en yakın arkadaşına hayat vermişti.


İREM ERKAYA'NIN AĞIZLARI AÇIK BIRAKAN DEĞİŞİMİ

Ayşegül karakterinin en yakın arkadaşı Rüya'ya hayat veren ve kızıl saçlarıyla dikkati çeken İrem Erkaya, değişimiyle gündem oldu. Rüya karakteriyle hafızalarda yer edinen İrem Erkaya'nın son halini görenler, şaşıp kalıyor.

Sosyal medyadan paylaşımlar yapan ve değişim rüzgarına kapılan Erkaya'nın sevilen kızıl saçlarına ise veda ettiği görüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap