SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aile kurmak istiyoruz

Aile kurmak istiyoruz

17 Eylül 2016 Cumartesi - 11:01




Caner Erkin ile dolu dizgin aşk yaşayan Şükran Ovalı, sürpriz birliktelik hakkında ilk kez konuştu. Güzel oyuncu, ilişkisini nikah masasına kadar taşı





Beşiktaş'ın yıldızı Caner Erkin ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Şükran Ovalı, Habertürk gazetesine verdiği röportajda çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Caner ile ilişkisini ileri boyuta taşımak istediğini belirten Ovalı, "Bir aile kurmak istiyoruz, umarım da böyle devam eder" dedi.

İşte o röportajdan bir kesit;

Bayram sohbeti oldu bu, o yüzden unutamadığın bayram anınla başlamak istiyorum...

Çocukluğumdaki kalabalık bayramlar, aileden daha az insanı kaybettiğim dönemler... Bayram deyince aklıma önce büyükler, sonra küçükler geliyor.


Ailece kalabalık bir bayram sofrasındasınız, sohbet nasıl gelişir, nelerden konuşursunuz?

Ailenle her gün görüşsen de yetmez ya, her zaman birbirini özlersin. Biz hep öyle olduk, kalabalık yemeklerde özlem gideriyoruz. Birbirimiz için ne kadar önemli olduğumuzu hissettirip, sohbet ediyor, şakalaşıyoruz. Bizim masalarımızda bol muhabbet ve kahkaha olur. Aile, her şeydir, familya yani... O yüzden de bu iş için de çok heyecanlıyım.

Aile içindeki Şükran'ı anlatır mısın?

Tek kız çocuğuyum. Babaannem ve dedem tatlı insanlardı, rahmetli amcam da... Ailede biraz fazla kayıp yaşadık, kalabalık bir aile değiliz. Ailem kadar sevdiğim ve belki insanın hayatı boyunca karşılaşamayacağı kadar iyi arkadaşlara sahip olduğum için çok şanslıyım. Onlar için her şeyden önce Şüko'yum. Beni seviyorlar biliyorum, ben de onları çok seviyorum.

Seninle en son 'Şeytan Tüyü' filmi için bir araya gelmiştik. Orada evli, mutlu, çocuklu bir karaktere hayat vermiştin. Sonrasında hayatında sürpriz gelişmeler oldu. Şu ara hayatının hangi dönemindesin?


Tatlı bir filmdi ama maalesef ülkenin zor bir döneminde vizyona girdiği için tam anlamıyla yerini bulamadı. İlişkimle ilgili madem çok soru soruluyor, şöyle söyleyeyim; Caner çok başarılı bir futbolcu ve çok iyi bir insan ve biz çok mutluyuz. Umarım ki bir ömür böyle devam eder.

Çok merak ediliyorsunuz çift olarak, sosyal medyada herkes sizi takip ediyor, pek çok kişi sizden bahsediyor... Nasıl gidiyor, her şey yolunda mı?

Her şey söylediğimiz, yazdığımız, konuştuğumuz gibi, ilişkimiz yoktu, şimdi var, çok mutluyuz. İlerisine götürmek istiyoruz, bir aile kurmak istiyoruz, umarım da böyle devam eder.

"ÇARŞI TARTIŞMASIZ TÜRKİYE'NİN EN KARİZMATİK TARAFTARI"

Senin futbolla ilişkin nasıl, hangi takımlısın yoksa fanatik misin?


Ben babadan Beşiktaşlıyım... Takımımı çok seviyorum, çocukluğumdan beri bu böyleydi. "Hak eden kazansın" diyenlerdenim. Elimden geldiğince Beşiktaş maçlarına gidip izledim. Futbol bilgimle dünya ligi hakkında konuşamam ama Beşiktaş sevgisiyle şunu diyebilirim ki, Beşiktaşlı olmak centilmen olmaktır. Başka renklere zor zamanlarında destek vermektir. Çarşı'yı duruşu ve tavrıyla çok seviyorum. Bütün takımların vicdanlı ve bilinçli taraftarlarını seviyorum ama Çarşı tartışmasız Türkiye'nin en karizmatik taraftarı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap