SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aldatan eşten itiraf kimsem yok

Aldatan eşten itiraf kimsem yok

13 Ekim 2015 Salı - 13:39




Scott Disick-Kourtney Kardashian yüzleşmesinde duygusal anlar yaşadı. Gözyaşlarını tutamayan Disick, “Hepinizi kaybetmek çok zor oldu. Kimsem yok” ded





Kim Kardashian’ın ablası Kourtney Kardashian’ın, uzun süredir beraber olduğu ve üç çocuğunun babası Scott Disick ile yüzleşmesinde iki taraf da gözyaşlarını tutamadı. Çift, Disick’in çapkınlık haberlerinin medyada yer almasıyla Temmuz ayında ilişkilerini noktalamıştı.

Ayrılıktan sonra şov programından da uzak kalan Disick ile Kardashian bir araya gelerek sorunlarını konuştu. Disick, yaşadığı hayatı istemediğini ve Kardashian ailesinin bir parçası olmayı çok özlediğini, eski sevgilisi ve sevgilisinin annesi Kris Jenner’a itiraf etti. Seyircilerin ne olacağını merakla beklediği sahnelerde, Jenner’ın, “Onu acı çekerken görmek kalbimi kırıyor” dediği duyuldu. Disick de,  “Hepinizi kaybetmek çok zor oldu” dedi. Kourtney ise bu sözler üzerine, “Madde kullandığında neler olduğunu unuttun herhalde” dedi.Programdan aldatma suçlamalarıyla uzun süredir uzak kalan Disick, bu sahneler ile programa geri döndü.  Dokuz yıldır beraber olan çiftin Mason, Penelope ve Reign adında üç çocukları var.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap