SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bordo Mavi Life 1 yaşında!

Bordo Mavi Life 1 yaşında!

05 Haziran 2015 Cuma - 12:05




Trabzon’da bir yıl önce yayın hayatına başlayan, kültür-magazin ve spor içerikli Bordo Mavi Life Dergisi birinci yaşını kutladı.





Bordo Mavi Life Dergisi birinci yaşını kutladı. Yalıpark Otel’de düzenlenen kutlama yemeğine Karadenizli sanatçı Cengiz Selimoğlu ve son zamanlarda güzelliğinin yanı sıra iddialı tarzıyla da adından sıkça söz ettiren pop müziğinin genç isimlerinden Fulin de konuk olarak katıldılar. Elif Neslihan Sağır’ın sunuculuğunu yaptığı gecede konuşan derginin editörü Hakan Yoloğlu, Trabzon’un değerlerine sahip çıkacak, Trabzonspor efsanelerini anlatacak bir derginin yokluğundan bahsedildiği bir dönemde yola çıktıklarını belirterek dergiyi hazırladıklarını dile getirdi. Bordo Mavi Life Dergisi’nin 1’inci yaş günü pastasını, AK Parti kurucu il başkanlarından avukat İbrahim Keskin, derginin editörü Hakan Yoloğlu, sanatçı  Fulin ve derginin muhabirlerinden Elif Neslihan Sağır birlikte kestiler. 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap