SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bu Cumhuriyet sizin eserinizdir

Bu Cumhuriyet sizin eserinizdir

11 Mart 2013 Pazartesi - 09:18




CHP’nin kadınlara özel düzenlediği konserde duygulu anlar yaşandı. CHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya, "Kadınlar, bizim cesaret çiçeklerimizdir. Onlar





Fatih İSAK Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanlığı’nın, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği Türk Sanat Müziği Konseri’nde partili kadınlar müzik ziyafeti çekti. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede Trabzonlu sanatçı Salim Önder ve Seher Dilmaç Meriç’in söyledikleri parçalarla coşan CHP’liler gönüllerince eğlendi. KADINLAR CESARET ÇİÇEKLERİMİZDİR Gecede kadınlara hitap eden CHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediğimiz konser bu. Cumhuriyet kurulurken, Cumhuriyet’in harcını kadınlarımız yordu. Çok büyük emek verdiler. Çocukların üstündeki battaniyeyi alıp askerin cephanesini örten kadınlarımız Kurtuluş Savaşı’nda en büyük emeği verdiler. Bugün Cumhuriyetimizin tehdit altında olduğunu düşünüyoruz. Bu tehdidin bertaraf edilmesinde yine kadınlarımıza önemli görevler düşüyor. Kadınlar, bizim cesaret çiçeklerimizdir. Onlar, Mustafa Kemal’in kızlarıdır. Bu bilinçle mücadele edeceklerdir" diye konuştu. YEREL SANATÇILARA DESTEK OLUN Sanatçı Salim Önder de "Uzun zamandır yerel sanatçılarımıza kimse destek olmamıştı. Bu anlamda Cumhuriyet Halk Partisi’ne teşekkür ediyorum bizleri unutmadığı için. Bütün siyasi partilere yerel sanatçılara destek olmalarını öneriyorum" dedi. Ardından Salim Önder kadife sesiyle birbirinden güzel şarkılarla hanımlara ve partililere unutulmaz bir akşam geçirdi. Önder, seslendirdiği final şarkısı Gençlik Marşı ile salondan büyük alkış aldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap