SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çağan Irmak ağır konuştu!

Çağan Irmak ağır konuştu!

01 Temmuz 2016 Cuma - 10:20




Ünlü yönetmen Çağan Irmak, Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırının ardından köprü açılışının ertelenmemesine tepki gösterdi.





Issız Adam, Unutursam Fısılda, Babam ve Oğlum, Dedemin İnsanları gibi filmler ile kendine hayran bırakan Çağan Irmak, son zamanlarda çektiği fotoğraflarla da takipçi sayısını oldukça arttırmıştı.

Antalya'da çıkan orman yangını ile ilgili sosyal medya hesabından yayınladığı uzun bir yazı ile hissettiklerini, üzüntüsünü dile getiren Irmak, herkesin yüreğine dokunmuştu.

28 Haziran Salı günü Atatürk Havalimanı Dış Hatlar girişinde meydana gelen terör saldırısıyla büyük bir üzüntü yaşayan başarılı yönetmen, ertelenmeyen köprü açılışıyla öfkelendi, yine sosyal medya hesabından takipçilerine aktardığı bir paylaşım ile adeta 'içini döktü'. Çağan Irmak'ın paylaşımı, kısa sürede birçok beğeni ve yorum aldı.

"NE YAPALIM ŞİŞİYO İNSAN BAZEN BU OMURGASIZLIKTAN İŞTE"

Irmak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşen Osmangazi Köprüsü açılışı hakkında "Sigara iğrenç bişeydir kabul... Sonuna kadar okuyacak mısın peki? Evet iki fotoyu üst üste koydum çünkü bir köprü bir çok canın yok oluşundan daha önemli değildir. Sigara iğrençtir kabul Ama ben trt izlemiyorum ve dinlemiyorum hatta boykot ediyorum ama yeni bir telefon aldığımda niye trt ye 300 lira vergi ödüyorum bu hırsızlık daha iğrenç değil mi ? Birazcık daha fütursuz olmaya karar verdim artık. Neden mi ?dünya yas tutarken bazıları sevinç çığlıklarıyla bir yerlerin açılışındalar. Evet kabul köprü de candır ama çok mu zor sadece bir hafta beklemek çok mu zor azıcık daha bu acıyı hissetmek.? Neden biliyor musun? Acıyı hissetmek önemlidir. Durursun ve kendini dinlersin. İçini Dinlersin. Nerede hata yaptığını bulmaya çalışırsın. Dün bu olmuşken bugün bu ...Artık bunun aymazlıktan ve görgüsüzlükten başka bir açıklaması yok. İçimi döktüm işte. İster silin gitsin , ister takipten düşün gitsin. Naapalım şişiyo insan bazen bu omurgasızlıktan işte. Nefretle büyümüş insanlar çok tehlikeliler, gücü ellerine alınca fırıl fırıl dönüp en yakınındakileri anında satıyorlar. Hep gördük ve sanırım görmeye devam edeceğiz bu kafayla. Vatan haini kimdir??? tanımlamalar karıştı kafada artık. Allah kendisinden başka bir güce tapandan korusun kulları. " sözleriyle hissettiklerini dile getirdi.


Çağan Irmak'ın İnstagram paylaşımı:

"BEN ŞIK BİR ŞEKİLDE DELİRİYORUM, İYİ DE GELİYOR"

Çağan Irmak'ın paylaşımında kendisini destekleyen takipçilerinin yorumları haricinde karşı görüşte olanların yazdıkları da dikkat çekti. Irmak sonrasında bu konu için de kendisini açıklama gereği duydu ve açıklamasında "Günaydın. Paylaşımlarımın arkasındayım. Ne hdp yi ne chp yi ne de akp yi destekliyorum. Sadece birey olduğumu ve kalabalığa uymayacağımı belirtiyorum yaaani Ben şık bir şekilde deliriyorum. İyi de geliyo ayrıca. 46 yaşındayım bu kadar film ve diziden sonra da delirme ve hepsine geçirme hakkımı elimde bulunduruyorum çocuum. Ayrışma sen halktan yavrum. Öfkeni bana sunma. Bak ben sana foto çekiyorum böyle güzel güzel . Gel oturalım az dinlenelim diyorum. İşine gelmiyorsa da takip etme. Unutma siyaset senden öfkeni de sevgini de alır ve kullanır. Bunu kendine yontar. Oysa biz halkız. Birbirimizi ısırmamalıyız. Ben Çağan abin , kardeşin ya da. Hatırladın mı beni. Artık delirme hakkını kullanan bu adamı. Sen delirene değil delirtene bakacaksın artık. Seviyorum hepinizi" sözlerine yer verdi.

Çağan Irmak'ın İnstagram paylaşımı:


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap