SON DAKİKA



Haber > Magazin > Camilla Bodrum’da

Camilla Bodrum’da

06 Eylül 2012 Perşembe - 08:52




İngiltere Prensi Charles’ın eşi Camilla, altı kişilik bir kafileyle Bodrum’a gelerek, lüks bir yat ile mavi yolculuğa çıktı





Prens Charles’ın ikinci eşi olan ve Cornvall Düşesi olarak anılan Camilla ve bareberindekileri taşıyan İngiltere Kraliyet Havayolları’na ait özel jet Milas-Bodrum Havalimanı’na indi. Yanında akrabaları, Lady Fiona Landsdowne, Pierre Von Westenholz ve eşi Jane Von Westenholz ile sanatçı Amanda Ward olduğu öğrenilen Camilla, VIP bölümünden çıkış yaptıktan sonra sıkı güvenlik önlemleri altında karayolu ile Bodrum’daki Milta Marina’ya geldi. Muğla Valiliği ve İngiliz konsolosluk görevleri, Camilla’nın gelişinden üç saat önce marina çevresinde kuş uçurtmadı. Denize açılan Düşes ve yanındakiler, önce Bodrum’a yakın koyları gezdi, ardından da iki gün önce Kara Ada açıklarına demirleyen 75 metre uzunluğunda, yüzen bir sarayı andıran ve haftalık kirası 455 bin Euro olan ’Leander G’ isimli yata geçti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap