SON DAKİKA



Haber > Magazin > Demet Akalın, yakıştırmasıyla dikkat çekti...

Demet Akalın, yakıştırmasıyla dikkat çekti...

12 Haziran 2016 Pazar - 10:32




Sosyal medyayı etkin kullanan isimlerden Demet Akalın, takipçilerine aktardığı paylaşım ile yine dikkatleri üzerine çekti.





Demet Akalın'ın sosyal medya paylaşımları yine çok konuşulmaya devam ediyor. Akalın, geçtiğimiz gece Twitter hesabından attığı tweet ile akılları karıştırdı. Birçok insan ağır yakıştırmasını kime yönelttiğini tahmin etmeye çalıştı. Akalın, henüz herhangi bir açıklamada bulunmadı.

ÖZLEM YILDIZ MI? YUNUS GÜNÇE Mİ?

Sosyal medya hesabından henüz çözülemeyen kişiyi 'Salak' diye tweetlemesi üzerine akıllara iki isim geldi.

Özlem Yıldız'ın Oya Aydoğan tarafından 'yuva yıkan kadın' olmakla suçlanması üzerinde Yıldız için söylediği "Sana seni her yerde rezil edeceğim demiştim, ama görüyorum ki sen kendi başına yeterince rezilsin." tarzındaki cümlelerle dikkat çeken Demet Akalın, "Susuyorum susuyorum da artık bir dur! Nedir bu içindeki kin? Herkes önce kendi hayatına, geçmişine bakacak, sonra oturup başkalarına laf edecek." sözlerinin yer aldığı Özlem Yıldız cevabından sonra uzun bir süre magazin gündemini meşgul etmişti.

Dün gece Demet Akbağ yönetimindeki “Çok Aramızda”da şaka çetesi Özlem Yıldız’ı şakaladı. Sıkı televizyon izleyicisi olan Akalın'ın, yayınlanan programdan sonra sorun yaşadığı Özlem Yıldız hakkında bu yakıştırmada bulunması düşünülürken, akıllarda bir isim daha vardı.


Survivor hakkında sık sık yorumlarda bulunan Akalın tweetinin Yunus Günçe için olabileceği düşünüldü. Dün yayınlanan dokunulmazlık oyununda performansı nedeniyle sosyal medya üzerinden eleştiri yağmuruna tutulan Yunus Günçe, bu kez kaybeden takım oyuncusu oldu.

Demet Akalın'ın akılları karıştıran sosyal medya paylaşımı:

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap