SON DAKİKA



Haber > Magazin > Diriliş Ertuğrul reytingleri salladı!

Diriliş Ertuğrul reytingleri salladı!

19 Kasım 2015 Perşembe - 12:28




TRT1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul 34. Bölümü ile de izleyiciyi ekrana kilitledi. Diriliş Ertuğrul tüm gruplarda reytingleri sallarken





Reytinglere damga vurdu...TRT 1 ekranlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Diriliş Ertuğrul 34. Bölümüyle de reytingleri zirvede kapatarak izleyiciden de tam not almayıbaşardı. Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren reytinglerin zirvesinde yer alan DirilişErtuğrul dizisi dün akşamki bölümüyle de tüm gruplarda reytingleri salladı. DirilişErtuğrul 34. bölümü ABde 11.25, ABC1de 11.55 ve Totalde 7.66 oranında reyting alarak en yakın rakibini ikiye katladı.

Kendisine müjdelenen emaneti almak için babası Süleyman Şah͛ın mezarına giden Ertuğrul Bey (Engin Altan Düzyatan) ile İbn Arabî (Osman Soykut) mezar başında kavuşma sahnesi ise sosyal medyada gündem oldu. İbn Arabînin Ertuğrula söylediği Emaneti ehline veriniz. Fütüvvet Ehli seni bekler vazifeyi almaya hazır mısın? repliği sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap