SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ecel TV başında yakaladı!

Ecel TV başında yakaladı!

09 Ocak 2016 Cumartesi - 19:23




Trabzon’un Çaykara ilçesinde yaşayan 33 yaşındaki Necmettin Yazıcı dün gece evde eşi ile TV izlerken aniden fenalaşarak vefat etti.





33 yaşındaki Necmettin Yazıcı dün gece evde eşi ile TV izlerken aniden fenalaşarak vefat etti. Eşinin 112 Acil Servisi araması üzerine eve gelen sağlık ekibi yaptığı tüm müdahalelere rağmen Necmettin Yazıcı’yı hayata döndüremedi. Çaykara’nın Uzungöl Mahallesinden olan Necmettin Yazıcı’nın edinilen bilgilere göre böbrek hastası ve kalp yetmezliği rahatsızlığı bulunuyordu.Necmettin Yazıcı Fatma Şenel Yazıcı ile 4 ay önce evlenmişti.

Necmettin Yazıcı facebook sayfasında “Birlikteliğimizin 235. günü… Evliliğimizin ise 90. Birlikte daha uzuuunnn mutlu ve huzurlu günlere karıcığım iyi ki varsın iyiki varız.. Fatma Şenel Yazıcı” mesajını evliliğinin 90. Gününde paylaşmıştı. Necmettin Yazıcı 9 Ocak Cumartesi günü Uzungöl’de toprağa verilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap