SON DAKİKA



Haber > Magazin > Erdal Beşikçioğlu babasına veda etti!

Erdal Beşikçioğlu babasına veda etti!

22 Temmuz 2022 Cuma - 12:38




Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun İzmir Urla'da yaşayan babası Bahattin Beşikçioğlu, bir süredir Alzheimer tedavisi gördüğü hastanede organ yetmezliğine bağlı olarak yaşamını yitirmişti. Bahattin Beşikçioğlu, bugün son yolculuğuna uğurlandı





Erdal Beşikçioğlu'nun, İzmir'in Urla ilçesinde yaşayan babası Bahattin Beşikçioğlu, uzun süredir sağlık sorunları nedeniyle İzmir’de hastanede tedavi görüyordu.

Erdal Beşikçioğlu babasına veda etti

Dün tedavi gördüğü hastanede yoğun bakıma alınan Beşikçioğlu tüm müdahalelere rağmen sabaha karşı hayatını kaybetti. 

Erdal Beşikçioğlu babasına veda etti

80 yaşında vefat eden Bahattin Beşikçioğlu için bugün Urla Hoca Ali Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Bahattin Beşikçioğlu'nun sevenleri ile ilçe eşrafı katıldı.


Erdal Beşikçioğlu babasına veda etti

Törende Erdal Beşikçioğlu ve eşi Elvin Beşikçioğlu taziyeleri kabul ederken, ünlü oyuncu babasının cenazesinde hüzünlü anlar yaşadı.

Erdal Beşikçioğlu babasına veda etti

Cenaze, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere İskele Mezarlığı'na götürüldü. İki çocuk babası Bahattin Beşikçioğlu bir kamu bankasının Ege Bölge Müdürlüğünden emekli olmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap