SON DAKİKA



Haber > Magazin > İrem Derici aileye girdi!

İrem Derici aileye girdi!

06 Ağustos 2023 Pazar - 11:12




'Survivor' yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Atakan Işıktutan'ın, kendisinden yedi yaş büyük olan şarkıcı İrem Derici ile ilişkisi doludizgin devam ediyor. Instagram'da aşk pozlarını paylaşan çiftten 29 yaşındaki sporcu, 'evlilik teklifi' sorusunu yanıtladı. Işıktutan, "Ben rahatsız olmuyorum abi sanane?" diyerek, sevgilisi hakkında yapılan bazı yorumlara da isyan etti.





Atakan Işıktutan, önceki gün Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Basın mensuplarının sorularına yanıt veren Işıktutan, "Yemeğe geldim, çalışıyorum. Mücadeleye devam ediyoruz. Her şey yolunda. Yarışmaya katılacağım ona çalışıyorum. Takım arkadaşımla beraber antrenman yapıyoruz. Zor bir yarışma olcak bizim için" dedi.

"TATİL PLANIMIZI YAPTIK"

Şarkıcı İrem Derici ile aşk yaşayan Işıktutan, "İrem şu an Antalya tarafında. Orası çok sıcak. Haftada beş konser varsa elimden geldiğince gidebildiğime gidiyorum. Ben de çalışıyorum ama hepsine gidemiyorum. Tatil planımızı da yaptık, Ağustos sonu gibi gidiyoruz" açıklamasını yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap