SON DAKİKA



Haber > Magazin > İrem Derici, fena panikledi!

İrem Derici, fena panikledi!

17 Ekim 2016 Pazartesi - 11:09




Üzerinde kürk mont ile görüntülenince hayvan hakları savunucularından korkan ve panikleyen İrem Derici, "gerçek değil" diye açıklama yaptı.





Usta besteci Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin ile bir süredir aşk yaşayan genç popçu İrem Derici, geçtiğimiz gece bir arkadaşı ile Asmalımescit’te görüntülendi. Gece gezmesine çıkan Derici, kürk mont sorusuyla paniğe kapıldı. Hayvan hakları savunucularından korkan Derici, bu yöndeki sorulara yanıt olarak "Gerçek değil zaten. Kesinlikle gerçek kürk giymem" dedi.

Yakında çıkacak olan yeni albümü için 'Tek Taş' adlı bir şarkı alan ünlü popçu, başından geçen ilginç hikayeyi "Yıllar önce kendime tek taş almıştım, arkadaşlarım benimle çok dalga geçti bende çıkardım ve cüzdanımın içine koydum. Yaklaşık 5 yıldır da orada duruyordu. Yeni albüm için 'Tek Taş' adlı bir parça geldi ve benimde aklıma o tek taşım geldi. Cüzdandan çıkardım sattım ve albüm için tek taşı aldım" sözleri ile anlattı.

Derici, yanındaki arkadaşını soran magazin gazetecilerine, "Beyefendi arkadaşım. Lider, babası Selami Şahin’in konserine gitti" yanıtını verdi.

"EVLİLİĞİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Hakkında evleneceği yönünde haberler yer alan Derici, konuyla ilgili olarak "Evliliği düşünmüyorum. Henüz çok erken. Ben boşanalı daha altı ay oldu" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap