SON DAKİKA



Haber > Magazin > İrem Derici ve Lider Şahin birbirleri için yazdı..

İrem Derici ve Lider Şahin birbirleri için yazdı..

12 Haziran 2016 Pazar - 18:18




Son günlerde ilişki yaşadıkları iddia edilen İrem Derici ve Lider Şahin Twitter üzerinden adeta iddiaları doğruladılar.





Rıza Esendemir ile boşanması gündeme bomba gibi düşen İrem Derici'nin adı kısa bir süre sonra Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin ile anılmaya başlamıştı. Güzel şarkıcı, söylentileri uzun bir süre kabul etmeyip yalanlamış ve hatta açıklama yaparak, "Lider benim arkadaşım, yok öyle bir şey" sözlerini sarf etmişti. Derici bugün Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf aracılığıyla ise adeta aşkını ilan etti.

Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin, bunun üzerine yine sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile yine akılları karıştırmayı başardı. Ardından iddiaların bir diğer tarafı niteliğinde olan İrem Derici de benzer bir paylaşım yaptı. İkili bu davranışlarıyla atılan iddiaları adeta doğruladılar.

LİDER ŞAHİN, "KAYNAĞINDAN ÖPTÜM SENİ"

Aşk iddialarına hiçbir yanıt vermemesinin yanı sıra sosyal medya üzerinden de tedbirli davranan Lide rŞahin, sessizliğini bozdu. İrem Derici için yazdığı anlaşılan paylaşımı takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

"AY IŞIĞINDA OTURUYORDUK, BİLEĞİNDEN ÖPTÜM SENİ"


Venedik'te güzel bir tatil yapan ünlü çift geçtiğimiz günlerde adeta aşk yaşadıklarını itiraf ettiler. Derici sosyal medya hesabı üzerinden Lider Şahin'in bir fotoğrafını paylaşarak altına ise, "uyu aşkım..." yorumunu düştü. Takipçilerinden binlerce beğeni alan bu fotoğrafa tebrik yorumları yağdı.

Derici, gün içerisinde Twitter hesabıdan Lider Şahin'e yazıp yazmadığı hakkında akıl karıştıran bir paylaşımda bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap