SON DAKİKA



Haber > Magazin > İrem Sak sağ gösterip sol vurdu; Hayranları bile şaşkın

İrem Sak sağ gösterip sol vurdu; Hayranları bile şaşkın

05 Nisan 2021 Pazartesi - 18:57




Çukur dizisinde Seren Erdenet karakteriyle izleyicinin karşısına çıkan güzel oyuncu İrem Sak son hamlesiyle herkesi heyecanlandırdı.





Ekranlarda son olarak Çukur dizisinde Seren Erdenet karakterine can veren güzel oyuncu İrem Sak bu hamlesiyle hayranlarını bile şaşırttı.6
  
Bilindiği üzere başarılı oyuncu İrem Sak, Aras Bulut İynemli ve Nejat İşler gibi ünlü oyuncuların rol aldığı  Ay Yapım imzalı Çukur dizisinden ayrılarak sevenlerini üzmüştü.

İrem Sak Çukur dizisi hayranlarına bu sözlerle veda etmişti…
  
Güzel oyuncu yaptığı paylaşımda; "Tek tek yazmak lazım herkesi, lakin çok kalabalık bir aile Çukur. Siz benim hayatıma siyah ağırlıklı da olsa inanılmaz bir renk kattınız Gözümün değdiği her gözü öperim, teşekkür ederim. Araç hazır değilse bir yemek yer giderim" ifadelerini kullanmıştı.

İrem Sak’tan bomba hamle

Başarılı oyuncu İrem Sak Ay Yapım'ın Netflix için çekeceği Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'lu Kuş Uçuşu dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Meriç Acemi'nin yazdığı, Deniz Yorulmazer'in ise yöneteceği dizi kuşak çatışmasını konu alıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap