SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kaşıkçı Beratcan'ın annesini suçladı!

Kaşıkçı Beratcan'ın annesini suçladı!

05 Ağustos 2016 Cuma - 11:19




Ersin Kaşıkçı Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük ile ilişki yaşadı. Beratcan durumu fark edince onu öldürdü. Kaşıkçı tüm suçu Türkan Karakütük'e attı





Türkiye'yi yasa boğan Beratcan cinayetiyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Katil zanlısı Ersin Kaşıkçı, gönderdiği 6 sayfalık mektubunda anne Türkan Karakütük'ü suçladı.

‘TÜRKAN YALAN SÖYLÜYOR’

Beratcan’ın katil zanlısı Ersin Kaşıkçı, cezaevinden Habertürk’e mektup yazdı ve çocuğun annesi Türkan Karakütük’ü hedef aldı.

"2011'DE TANIŞTIK SEVGİLİ OLDUK"

4 aydır yattığı Tekirdağ 1 No’lu Cezaevi’nden 6 sayfalık mektup yazan servis şoförü Kaşıkçı, “2011’de tanıştık ve sevgili olduk. Türkan’da kocası durumu öğrenir diye korkusu yoktu. Eşime mesaj atıp beni sevdiğini yazmış. Ben de Türkan’dan ayrıldım ama o ilişkiyi bitirmek istemiyordu. 2014’te eşimden ayrılınca ev tuttuk” dedi.


"TECAVÜZ İDDİASI YALAN, BENİ KOCASIYLA KARŞI KARŞIYA GETİRMEK İSTİYOR"

Karakütük’ün, ayrılmamak için kendisini tehdit ettiğini öne süren Kaşıkçı, tecavüz iddialarını yalanladı ve şunları anlattı:“Amacı beni kocasıyla karşı karşıya getirmekti. Kocasının beni dövdürdüğü, benden para istediği yalan. Nasıl olur da 5 yıl boyunca tecavüze göz yumar. ‘Niyetim canımı yakanların canını yakmak’ demiş. Tek doğru kelime bu. Beni Beratcan’ın kaybolduğu gün araması, planının tuttuğunu bilmek içindi. Beni oyununa alet ederek hayatımı kararttı. Beni suça bulaştıran ve tehditlerde bulunan Türkan’dır. Yaptığım hatanın telafisi yok biliyorum. Gaflet sonucu nefsimin esaretiyle suç işledim.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap