SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kim Kardashian: Trump aradığında çıplaktım

Kim Kardashian: Trump aradığında çıplaktım

02 Ağustos 2018 Perşembe - 16:36




Jimmy Kimmel Live prgramona konuk olan Kardashian, Trump kendisini aradığında aradığında fotoğraf Steven Klein'ın çekiminde olduğunu söyledi.





ABD'li reality show yıldızı Kim Kardashian, şiddet içermeyen uyuşturucu suçuna rağmen ömür boyu hapis cezası alan ve 21 yıldır içeride olan beş çocuk annesi mahkum Alice Marie Johnson’ın durumunu görüşmek için mayısta ABD Başkanı Donald Trump'a yaptığı ziyareti anlattı.

Jimmy Kimmel Live prgramona konuk olan Kardashian, Trump kendisini aradığında aradığında fotoğraf Steven Klein'ın çekiminde olduğunu söyledi. Kardashian şöyle devam etti: "Klein'ı tanıyorsanız nasıl fotoğraflar çektiğini bilirsiniz. Çıplaktım ve telefonum çaldı. Hemen üstüme bir şeyler alıp telefonu açtım."

"Başkan Trump ile görüşmemizden oldukça umutluyum" diyen Kardashian, "Başkan hakkında söyleyebileceğim kötü bir şey yok. Daha güzel şeylerin olacağından eminim" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap