SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mahsun Kırmızıgül: Yalnızlığımı seviyorum

Mahsun Kırmızıgül: Yalnızlığımı seviyorum

28 Temmuz 2023 Cuma - 10:50




Uzun bir aranın ardından müzik sektörüne geri dönen Mahsun Kırmızıgül, önceki gün Levent'deki ofisinde yeni şarkısının tanıtımı için gazetecilerle bir araya geldi. Ünlü isim hem kariyeri, hem de özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.





Yıllar önce müziği bırakarak sinemaya yönelen çektiği ve oynadığı filmlerle adından söz ettiren Mahsun Kırmızıgül, 16 yıl aradan sonra geçtiğimiz yıl müziğe geri dönmüştü. 'Psikoloji-Beni Adım İsyan' adlı parçasıyla sevenleriyle buluşmaya hazırlanan ünlü sanatçı, önceki gün Levent'deki ofisinde yeni şarkısının tanıtımı için basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Kırmızıgül; "Şarkının iki ismi var. 'Pskiloji ve Benim Adım İsyan'. Yıllar önce Dinle'yi çıkardığımda etrafımdakiler burun kıvırıp 'Sanki sana göre değil' demişlerdi ama zaman beni haklı çıkardı ve 'Dinle' şarkısı üzerinden yıllar geçmesine rağmen düğünlerde, gece kulüplerinde ve Dünya'nın dört bir yanında hala sevilerek dinleniyor. Bu yeni şarkım da 'Dinle' gibi" dedi.

"HAREKETLİ BİR ŞARKI ÇIKARAMADILAR"

Şarkıcı, sözlerine; "Aslında bu yaz bir şey çıkacak mı diye sanatçı arkadaşlarımı bekledim ama slow ağırlıklı hareketli olmayan parçaları tercih ettiler. Herkesi sarsan hareketli bir şarkı çıkaramadılar. Ben de bu şarkıyı çıkarmaya karar verdim. Şarkıyı gördüklerimden etkilenerek yazdım. 4 Ağustos'ta Dijital platformlarda dinleyicisiyle buluşacak" şeklinde devam etti.

Mahsun Kırmızıgül, muhabirlerin "Müziğe uzun süre ara vermenizin pişmanlığını yaşıyor musunuz?" şöyle yanıt verdi:


Ses telleri uzun zaman şarkı söylemeyince baya paslanmıştı. Yeni yeni kendimi bulmaya başladım. 16 yıl ara vermeseydim müziğe en az 50-60 şarkım daha vardı. İşin dijitale kaymasıyla müzik sektöründeki insanlar istediği geliri elde edemiyor. Biz albüm çıkarttığımızda milyon dolarlar kazanıyorduk. Şimdi gerçekten müzik endüstrisi ürettiklerinin karşılığını alamıyor. Sanatçılar birbirlerini kıskanır. Ben mesela güzel bir beste dinlediğimde keşke ben de yapabilseydim diyordum. Bu hepimizin doğasında var. Belki ben de iyi şeyler üretseydim ara vermeyip sanatçı arkadaşlarım da daha iyisini üretmeye çalışacaktı. Tek pişmanlığım bu diyebilirim.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap