SON DAKİKA



Haber > Magazin > Muhteşem kapanış

Muhteşem kapanış

04 Haziran 2015 Perşembe - 11:55




Trabzon Valiliği Tevfik Serdar Kültür ve Sanat Merkezi Türk Sanat Müziği Topluluğu, Bahar konseriyle sezona nokta koydu.





Tevfik Serdar Kültür ve Sanat Merkezi Türk Sanat Müziği Topluluğu’ndan sezon finali. Kemal Barış’ın sunduğu konseri, koro şefi Hasan Tahsin Öğretmen’in mazereti nedeniyle Cengiz Sakallıoğlu yönetti. Gecede tecrübeli isimlerin yanı sıra genç yetenekler de yer alırken ikinci bölümde yılların deneyimli ustası Salim Önder sahne aldı.  Önder, iki şık kostümü ve muhteşem repertuarıyla geceye damga vurdu.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Ortahisar Belediyesi Meclis Üyesi Nusret Onur, KTÜ Devlet Konservatuarı Müdürü Prof.Dr. Osman Bektaş, KTÜ Devlet Konservatuarı  Müzikoloji Bölümü Bölüm Başkanı Doç.Dr.Abdullah Akat,TTSO Genel Sekreteri Hakan Gürhan, Trabzonspor eski asbaşkanlarından Nevzat Şakar, Tevfik Serdar Kültür ve Sanat Merkezi’ni Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Armutçu ve çok sayıda davetli katıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap