SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mustafa Ceceli çılgına döndü!

Mustafa Ceceli çılgına döndü!

27 Haziran 2016 Pazartesi - 15:41




Şarkılarıyla gündeme gelen Mustafa Ceceli'yi bir fotoğraf sonrasında gelen eleştiriler adeta çılgına çevirdi.





Şarkılarıyla herkesin dilinde dolanan sevilen şarkıcı Mustafa Ceceli, gün içerisinde Twitter paylaşımlarıyla merak uyandırdı. Oldukça sinirli olan Ceceli'nin paylaştığı video sonrasında gelen eleştirilere cevap verdiği anlaşıldı.

Oğlu Akın ile paylaştığı fotoğrafta bulunan yemekler nedeniyle oruç tutmamakla suçlanan Mustafa Ceceli, hiç bu kadar sinirlenmemişti.

HER ŞEY ÇİFTLİK TURUYLA BAŞLADI...

Mustafa Ceceli ve 5 yaşındaki oğlu Arın'ın çiftlik turu olay oldu. Takipçileri tarafından eleştirel yorumlara maruz kalan Mustafa Ceceli daha fazla dayanamadı!

Mustafa Ceceli ve oğlunun çiftlik turu:


" BUNLARA HAYVAN DEMEK HAYVANA HAKARETTİR!"

Ceceli, Twitter'da adeta öfke kustu. Görenleri meraklandıra paylaşımları büyük ilgi gördü. Konuyla ilgili, "Bi tane şerefsiz, 5 yaşında oğlumun yemeğini koyup bana oruç utmuyor demiş. Allah'ından bul soysuz..", "Yazdım anlamadınız bi daha yazıym: bunlara hayvan demek hayvana hakarettir",  "Ben Allah'a hesabımı veririm yüz aklığıyla ama iftira atan sonsuza kadar cehemnnem çukurunun misafiri.. kurtarıcısız", "Gözünüz dönmüş kansızlar.." şeklindeki sözleriyle gelen eleştirilere tepki gösterdi.

Mustafa Ceceli'nin Twitter paylaşımları:




"HAKARETTEN, İFTİRA ATMAKTAN YARGILANACAKSIN!"

Kendisini oruç tutmamakla suçlayan takipçisi, Mustafa Ceceli'nin öfke dolu paylaşımlarına daha fazla sessiz kalamayarak kendisini dava edeceğini, "hakaretten (şerefsiz, soysuz) ve iftira atmaktan (oruç utmuyor demedik, tutmuyor dedik) seni dava edeceğim. YARGILANACAKSIN! @mustafaceceli" sözleriyle açıkladı.

Eleştirenin Twitter paylaşımları:

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap