SON DAKİKA



Haber > Magazin > Pınar Deniz imaj değiştirdi! 'Tatil kafası'

Pınar Deniz imaj değiştirdi! 'Tatil kafası'

13 Temmuz 2024 Cumartesi - 09:53




Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ve yakında nikah masasına oturmaları beklenen Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çiftinin ayrıldığı iddia edilmişti. Bu iddiaları yalanlayan Deniz, son olarak imaj değişimiyle gündeme geldi. Yeni halini Instagram sayfasından paylaşan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.





Kanal D'nin final yapan dizisi 'Yargı'da Ceylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Pınar Deniz, geçtiğimiz ay marka yüzü olduğu dondurma markasının davetine katılmıştı.

'Yargı' hakkında konuşan güzel oyuncu, "Üç sezonluk bir iş. Harika bir şekilde sonlandırdık ve takdir edersiniz ki yorulduk biraz. Biraz dinlenip tatil yapacağım. Şu an projeler geliyor ama hemen bir şey yapmayı düşünmüyorum. Yazın bol bol gezeceğim ve her yerde beni göreceksiniz" demişti.

"ÖZEL HAYATIMIZI GÖZ ÖNÜNDE YAŞAMIYORUZ"




Önümüzdeki aylarda nikah masasına oturmaları beklenen sevgilisi Kaan Yıldırım ile haklarında sık sık ayrılık haberleri çıkan Deniz, aşk soruları karşısında ise şu açıklamayı yapmıştı:
Özel hayatımızı çok göz önünde yaşamıyoruz. Bu iddialar neden çıkıyor, anlamıyorum. Çok da ilgilenmiyorum aslında.

İMAJ DEĞİŞTİRDİ




Pınar Deniz, son olarak 3.1 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.
İmaj değişikliğine giden Deniz, saçlarının yeni halini hesabının hikayeler bölümünden paylaşarak; "Tatil kafası" mesajını yazdı.

Milliyet
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap