SON DAKİKA



Haber > Magazin > Pınar Deniz: Şikayetçiyim hakim bey

Pınar Deniz: Şikayetçiyim hakim bey

25 Eylül 2023 Pazartesi - 13:20




Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Hızlandırılmış bir magazin turuyla hepsine 5 dakikada hakim olabilirsiniz.





Pınar Deniz sosyal medyadan senarist Sema Ergenekon'a seslenerek “Şikayetçiyim hâkim bey. Her sezon daha iyi yazdığı yetmezmiş gibi acımayıp her defasında 'Ben bunu nasıl oynayacağım' dedirten sahneler yazıyor. Kalbimde bir sızı, omzumda bir yük. Böyle 3. sezon yazılmaz" dedi.

'ARTIK PERİYİM' 

Simge Sağın önceki akşam Ankara ODTÜ Vişnelik Çim Amfi’de konser verdi. Seyirci coşku dolu bir gece geçirirken Simge’ye “Popun Perisi” diye seslendi. Simge de “Ankara’da ismim bu oldu. Ben bu ‘Popun Perisi’ni çok sevdim. Artık bundan sonra periyim" dedi.




PODYUMA ÇIKTI 

Kanser tedavisi PERİYİM süren dansçı Tanyeli (52) Milano Moda Haftası’nda podyuma çıktı. Yağmur Özer’in Barozzi Sarayı’ndaki defilesinde, Tanyeli İtalyanlardan büyük alkış aldı.




KEYFİ YERİNDE 

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Londra tatilinden döner dönmez ayağının tozuyla tatil için ailesinin yanına Antalya’ya gitti. Havalimanında uçak saatini beklerken bavulunun üzerine oturup tur attı. Dİlan Çiçek Deniz neşeli halleriyle dikkat çekti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap