SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ramazan nağmeleri

Ramazan nağmeleri

22 Haziran 2015 Pazartesi - 12:06




Mustafa Ceceli, Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne aldı. Sevilen şarkıcı seslendirdiği şarkılarla kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece





İstanbul Esenlerr'de Ramazan coşkusu birbirinden güzel etkinliklerle doyasıya yaşanıyor. Etkinlikler kapsamında Dörtyol Meydanı'nda sahne alan Mustafa Ceceli, verdiği muhteşem konserle on binleri coşturdu.  Mustafa Ceceli, konserine Ramazan'ın ruhuna uygun olarak ilahi ve Türk Musikisi'nin seçkin örnekleriyle başladı. Dörtyol Meydanı'nı dolduran on binler, "Uyan ey gözlerim" ve "Gel gör beni aşk neyledi" adlı şarkılarda sanatçıya eşlik ettiler. Mustafa Ceceli, konserinde bir ilke imza atarak; "O sensin" ve "Çok şükür" adlı çalışmalarını da ilk kez Esenler'de seslendirdi. Sevilen sanatçı, dillerden dillere dolaşan şarkıları ile kendisine yoğun sevgi gösterisinde bulunan hayranlarına unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap