SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sanata engel yok

Sanata engel yok

05 Nisan 2017 Çarşamba - 12:33




Gazi Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfları tarafından hazırlanan çalışmalar sergilendi. Sergide öğrencilerin çalışmaları yoğun ilgi gördü.





Artvin’de “Sanata Engel Yok” Sloganıyla Gazi Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfları tarafından hazırlanan çalışmalar gazi ortaokulu çok amaçlı salonunda sergilendi. İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci Gazi Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfları Görsel Sanatlar Dersi kapsamında hazırlanan resim sergisini  ziyaret etti. Resim sergisinde özel eğitim öğrencilerinin hazırlamış olduğu sulu boya baskı çalışmaları, çizgi tamamlama, pastel boya ve kesyap çalışmaları ile yıl boyunca yapılan etkinlikler sergilendi. Engelli bireylerin sadece eğitim çağında değil hayatları boyunca başarılı ve bağımsız bir hayat sürdürebilmelerinin önemini belirten Görsel Sanatlar Öğretmeni Pınar Kamacı öğrencilerin bilgi ve becerilerini göstermelerine büyük önem verdiğini ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap