SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sanatseverlere müzik ziyafeti

Sanatseverlere müzik ziyafeti

22 Ocak 2014 Çarşamba - 09:00




Türk dünyasının çağdaş klasik müzik eserlerini dünyanın farklı noktalarında dinleyicilerle buluşturan Karagandı Senfoni Orkestrası, Hamamizade’de kons





Türk Dünyası’nın çağdaş klasik müzik eserlerini dünyanın farklı noktalarında dinleyicilerle buluşturan Karagandı Senfoni Orkestrası, Türkiye'deki ilk durağı olan Trabzon'da sanatseverlere muhteşem bir konser verdi. Trabzon Valiliği, Trabzon Belediyesi ve Türk Kültür ve Sanatları Ortak Yönetimi işbirliğinde, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konseri, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov, Rusya Federasyonu'nun Trabzon Başkonsolosu Dimitry Talanov, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız ve çok sayıda davetli izledi. Konser öncesi konuşan Gümrükçüoğlu, "Trabzon'un nasıl kültür ve sanat şehri olduğunu burada toplanmış olan bu nezih toplum çok iyi göstermekte. 1993'ten beri Türk Dünyası’nın ve akraba topluluklarının birliği ve beraberliğine çalışan, "Dilde, kültürde, işte birilik' sloganı ile yola çıkan bir büyük ve güzel kuruluşun çok güzel bir sanat etkinliğini yaşamaktayız” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap