SON DAKİKA



Haber > Magazin > Şaşırtan evlilik açıklaması

Şaşırtan evlilik açıklaması

21 Mart 2021 Pazar - 12:02




Aralık 2020’de 21 yıl sonra yeniden evlendiği eşi Nilgün Altınyay’ı kaybeden Yaşar Alptekin, evlilikle ilgili şaşırtan açıklamalar yaptı. Daha önce evliliği düşünmediği söyleyen Alptekin bu kez de “Sonuçta erkeğiz ve kadına ihtiyacımız var” açıklamasında bulundu.





Daha önce evliliği düşünmediğini söyleyen eski manken Yaşar Alptekin, bu kez yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı.

2 Aralık 2020’de 21 yıl sonra tekrardan nikah masasına oturduğu eşi Nilgün Altınyay’ı kaybeden AlptekinDemet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu.

“SONUÇTA ERKEĞİZ VE KADINA İHTİYACIMIZ VAR..”
Alişan, daha önce de konuk ettiği ünlü mankene “Geçen geldiğinde kesin bir dille evlenmem diyordun. Şimdi fikirlerin değişmiş” dedi. Alptekin, Alişan’ın bu sözleri üzerine şu yanıtı verdi:

"Evliliği düşünüyorum ama bu düşünce sürem ne kadar olur, bilemiyorum. Sonuçta erkeğiz ve kadına ihtiyacımız var. Biz erkekler kadınsız yaşayamayız. Yemeğimi yapsın, çamaşırımı yıkasın diye değil... Kadın, erkeğin hayatına estetik katıyor."

“TESETTÜRLÜ OLMASINI İSTERİM..”
Alptekin sözlerine şöyle devam etti:

"Motora binmeyi sevecek, gezmekten korkmayacak biri isterim. Tesettürlü olmasını isterim ama şartım değil. Büyük konuşmayayım ama yabancı biri ile olmaz. Kültür farkı var. Türkiye'de bu kadar güzel kadın varken neden yabancıyla evleneyim?"

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap