SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sesiyle ABD'yi sallayan Türk kızı

Sesiyle ABD'yi sallayan Türk kızı

17 Haziran 2016 Cuma - 13:41




Sesiyle ABD'yi sallayan 13 yaşındaki Türk kızı Maylin Fox, tatil için Bodrum'a geldi. Fox, müzik kariyerine dair açıklamalarda bulundu.





Dünyaca ünlü sanatçı Celine Dion'un sesine olan benzerliği ile dikkatleri çeken ve 13 yaşında olmasına rağmen ABD'de adını duyuran Türk kızı Maylin Fox Uyanık, tatil için geldiği Bodrum'da, hedefinin ülkesini uluslararası yarışmalarda temsil etmek olduğunu söyledi.

Güçlü sesi ve sahnedeki duruşuyla kısa sürede başarı basamaklarını tırmanmaya başlayarak ABD'li organizatörleri peşinden koşturtan Maylin Fox, annesi Fulya Uyanık ve kardeşi Sarah Lynn Uyanık ile Muğla Yelken İl Temsilcisi ve Milli Hakem Esra Güven'in konuğu oldu.

Maylin Fox, müziğe 4 yaşında başladığını, ilk sahne deneyimini ise 6 yaşında yaşadığını söyledi. Müziğin yanında sahne sanatlarıyla da ilgilendiğini belirten Fox, profesyonel menajer ve müzik insanları ile çalıştığını ve en büyük idolünün Rihanna ve Demi Lavato olduğunu belirtti.

"HUKUK EĞİTİMİ ALMAK İSTİYORUM"

Müzik eğitiminin yanısıra hukuk alanında üniversite eğitimi almak istediğini belirten Maylin Fox, "Ancak müzik benim için bir hava ve su gibi vazgeçilmez bir bütünlük. Bu nedenle müzik benim için her zaman bir numara olacak. Ancak humuk eğitimi de hayatımda olacak bu nedenle ABD'de çok çalışmam gerektiğinin farkındayım" diye konuştu.


"HEDEFİM ÜLKEMİ TEMSİL ETMEK"

En büyük hedefinin iyi bir sanatçı olup ülkesini Rihanna gibi birçok uluslararası müzik yarışmasında yarışmada ve Eurovision'da temsil etmek olduğunu vurgulayan Maylin Fox, "Türk olmakla gurur duyuyorum ve bu konuda ABD'de hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Bodrum içinde bir beste ve şarkı yapacağım. Belki bu bestemi hem Türkçe hem İngilizce seslendiririm" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap