SON DAKİKA



Haber > Magazin > Survivor ekibi ölümden döndü

Survivor ekibi ölümden döndü

05 Temmuz 2015 Pazar - 11:20




Survivor oyuncularını, oyuncuların ailelerini ve survivor ekibini taşıyan uçak KKTC’den havalandıktan sonra iniş takımları kapanmayınca acil iniş yap





Uçak sorunsuz bir şekilde inse de yolcular büyük korku yaşadı. Yeni bir uçakla İstanbul’a gelen Survivor ekibi akşam 21.00 civarlarında Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaştı.KKTC’de havada yaşanan paniği Survivor Duygu ve Doğukan, anlattı. Duygu Çetinkaya “Biz uçağa bindik, kalkarken bir ses geldi. uçak yalpalayarak gitti, hidroliği patlamış o sırada. 5-6 dakika sonra döndük, panik olduk tabii” dedi.

Doğukan Manço ise şunları söyledi: “Çok şanslıyız verilmiş sadakamız varmış. Gerçekten çok şanslıyız. İniş takımlarının kapanmadığını öğrendik. İyi ki kapanmamış, kapansaydı inemeyecektik. Yakıtı tamamen boşalttılar inişten önce. Telefonumu çıkardım uçağın içini çekmeye başladım, kendimi çektim, bu son olursa diye. Sonra dedim ki iş galiba ciddi, rengim attı. Kamerayı tutarken ellerim titredi. İndiğimizde hayatın nasıl pamuk ipliğine bağlı olduğunu fark ettik ama pilot çok iyi iş çıkardı. Paniği minimum seviyede tuttu. Hatta şimdi İstanbul’a inerken herkes korkmuştu, verilmiş sadakamız varmış. Bize çok soğukkanlılıkla şöyle söyledi panik yapılacak bir şey yok, iniş takımları kapanmıyor dedi. Hızlı irtifa kaybedip çok sert indik.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap