SON DAKİKA



Haber > Magazin > Survivor'da elenen iki isim belli oldu!

Survivor'da elenen iki isim belli oldu!

07 Haziran 2016 Salı - 09:52




Survivor'un ekranlara gelen son bölümünde dokunulmazlık oyunu yapıldı. Nefesleri kesen oyun sonrası Survivor'dan ayrılacak adaylar belli oldu.





Survivor'da finale giden yoldaki en önemli oyun olarak görülen dokunulmazlık oyunu yapıldı. Dokunulmazlık oyunu sonrası adaya veda edecek adaylar belirlendi.

NAGİHAN YÜKSELİŞE GEÇTİ

Dokunulmazlık oyunda Nagihan adeta şov yaptı. Daha önceki yarışmalarda performansı ile tartışılan Nagihan, son yapılan dokunulmazlık oyunundaki performansı ile zirve yaptı. Nagihan, rakibi Damla ile karşılaştığı bütün oyunları kazanarak rövanşı da almış oldu. Yarışmanın en iyi performans sergileyen ismi Nagihan seçildi.

ACUN ILICALI UYARDI

Dokunulmazlık oyunu esnasında kendisini aşırı zorlayan Atakan'a Acun Ilıcalı'dan uyarı geldi. Bir oyunda vücudunu aşırı zorlayan Atakan'a, "Atakan, kendini bu kadar yorma. Oyunlar da önemli belki ama insan sağlığı daha önemli" şeklinde uyarı yapan Acun Ilıcalı, aynı uyarıyı tüm yarışmacılara da yaptı.


DAMLA REHAVETE KAPILDI

Geçtiğimiz hafta oynanan sembol oyununda Atakan'ı 2-1 mağlup edip Kıbrıs'ta yapılacak büyük finale kalmayı garantileyen Damla, son yapılan dokunulmazlık oyununda hiçbir oyunu kazanamadı. Arkadaşları Damla'yı sert şekilde uyararak, "Kendine gel. Bu yarışma hepimiz için çok önemli daha iyi savaşmalısın" dedi. Damla, geçtiğimiz haftalarda oyun vermediği Nagihan'a karşı oynadığı tüm oyunları kabetti.

GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA İKİ ADAY BELİRLENDİ

Son yapılan dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı 10-5'lik skorla kazandı. Bu sonucun ardından Gönüllüler takımında adaya veda etmesi olası iki aday belirlendi. Damla'nın büyük finale kalması ve İbrahim'in bireysel dokunulmazlığa sahip olmasından dolayı Efecan - Serkay ikilisinden biri ada konseyinde yapılacak oylamalar sonucu adaya veda eden isim olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap