SON DAKİKA



Haber > Magazin > Survivor'da ikinci NBA olayı!

Survivor'da ikinci NBA olayı!

07 Haziran 2016 Salı - 11:04




Survivor 2016'da bugün hem eleme heyecanı hem de ödül oyunu heyecanı yaşanacak. Fakat ödül oyunu öncesi yine NBA ödülünde yaşanan olayın bir benzeri y





TV8’in ve ekranların soluksuz takip edilen yarışma programı Survivor 2016’nın 90. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Survivor yeni bölümde bu gece ödül oyunu ve eleme heyecanı yaşanacak. Yalnız henüz bölüm yayınlanmadan ödül oyununu kazanan takım belli oldu.

Geçen günlerde Ünlüler ve Gönüllüler NBA ödülü için yarışmışlardı. Fakat bölüm yayınlanmadan zaman farkı dolayısıyla TV8’de NBA Batı Konferansı final maçı canlı yayınlanmış Ünlüler takımının görüntüleri sosyal medyada paylaşılmış ve oyunu kimin kazandığı ortaya çıkmıştı. Survivor 2016’nın bu akşamki yayınlanacak ödül oyununda da buna benzer bir olay yaşandı. 90. bölüm yayınlanmadan ödül oyununu kimin kazandığı belli oldu. Gönüllüler takımı Beyonce’nin Philadelphia’daki konserini izlerken görüntülendi. Ancak konserde Efecan’ın olmaması “Elendi mi?” sorusunu akıllara getirdi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap