SON DAKİKA



Haber > Medya > Ve sonunda Gönül Dağı seyircisinin istediği oldu; Sorgusuz sualsiz gönderilmesi mutlu etti

Ve sonunda Gönül Dağı seyircisinin istediği oldu; Sorgusuz sualsiz gönderilmesi mutlu etti

05 Şubat 2023 Pazar - 14:29




Milyonları ekran başına kilitlemeye devam eden Gönül Dağı 85. Bölüm yine herkesi şaşkına çevirdi. İşte iddialı dizideki ayrılığın perde arkası…





Cumartesi akşamlarının fenomen dizisi Gönül Dağı yeni bölüm hem hikayesiyle hem de ekrana gelen sahnelerle unutulmaz anlar yaşatmaya devam etti.

Berk Atan, Zümre Meğreli, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar ve Eser Eyüboğlu gibi başarılı isimlerin rol aldığı Gönül Dağı dizisindeki olaylar tahmin ettiklerinizden çok daha farklı.

Her bölümü günlerce konuşulan ve sosyal medyada da büyük yankı uyandıran Gönül Dağı dizisindeki son olay kafaları iyice karıştırmıştı.

Bir süredir Gönül Dağı dizisi hayranlarının mutlu olmadığı sahneler izleyicinin karşısına çıkarken rekortmen dizideki gerçek sonunda ortaya çıktı.

Gönül Dağı dizisindeki son sahneler ve gelişmeler can sıkarken bir sahnenin sonunda ortaya çıkması seyirciyi oldukça mutlu etmiş görünüyor.


TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde herkes Taner ve Yasemin’in evlenmesini beklenirken Selma Öğretmen hızır gibi yetişiyor.

Gönül Dağı son bölümde evlenmek üzere olan Taner ve Yasemin son anda nikahtan vazgeçilmiş oldu.

Selma Öğretmen Taner nikah masasına oturmadan önce Yasemin hakkında duyduklarını açıklaması herkesi mutlu etti.

Taner ise Yasemin’in oğlu Ali’ye kötü davrandığı anlara şahit oldu ve büyük bir tepki gösterirken Yasemin ile nikah masasına oturmaktan vazgeçti.

Gönül Dağı dizisi hayranlarının Taner ve Yasemin’in evlenmemesini istememesi ise nihayet gerçeğe dönüşmüş oldu.


Sevilen dizinin ilerleyen bölümlerinde Selma Öğretmen ve Taner arasında yakınlaşma olacak ve herkes yeni bir düğüne hazırlık yapacak gibi duruyor.

Gönül Dağı dizisinde hem Taner ve Selma Öğretmen hem de yeni bir gelişme olduğunda sizlerle paylaşmış olacağız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap