A+ A-
Yorum
10

Olaylar ve Yaşananlar | 27.08.2024

Yayın Tarihi: 27.08.2024 - 09:03
Olaylar ve Yaşananlar | 27.08.2024
Kaynak:HABER MERKEZİ

BAKAN URALOĞLU VE ERSOY TRABZON'A GELİYOR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bugün Trabzon'da olacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’- nun daveti üzerine, Uraloğlu ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bugün Trabzon’a gelerek, Trabzon Havalimanı’nın modernize edilen yeni hizmet binalarının ve bağlantı yolunun açılışını yapacak. Trabzon Havalimanı’nın yenilenen hizmet binalarıyla havalimanının kapasitesi artırılacak ve yolculara daha hızlı ve konforlu bir seyahat sağlanacak. Bakan Uraloğlu ve Ersoy, havalimanı açılışından sonra Trabzon'da turizmin önemli noktalarından olan Çal Mağarası, Şahinkaya ve Hıdırnebi Yaylası’nda İncelemelerde bulunacak.

AYDIN'A YAĞMUR ENGELİ

Beşikdüzü'nde İzmiş Yaylasındaki şenliklere katılarak burada vatandaşlarla buluşmak isteyen İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın'ı bölgedeki yoğun yağmur engellemiş. Yol üstündeki bir kahveye misafir olan Aydın, burada hemşehrileri ile buluşarak sohbette bulunmuş. Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Aydın “Beşikdüzü’nden İzmiş Yaylası’na doğru giderken kısa mesafe kala aşırı yağmur ve araç yoğunluğundan ötürü kimseyi mağdur etmemek için geri dönmek zorunda kaldık. Bizim işimiz gönül yapmak, hemşehrilerimizle gönül köprüsü kurmak. Bu sayede Dağlıca kahvesinde hemşehrilerimizle buluştuk, hasbihal ettik. Bizleri her daim bağrına basan, gönül bağını sımsıkı saran hemşehrilerimize teşekkür ederim.' mesajı ile ziyareti yayınlamış.

 SUİÇMEZ SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYOR

 CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez 'Geçim Yoksa Seçim Var' sloganıyla Trabzon'- da ayak basılmamış yer bırakmıyor. Her gün başka bir ilçede programa katılan Suiçmez, ilçelerin sorunlarını da dile getiriyor. Çarşıbaşın'da teşkilatı ile sahada programlara katılan Suiçmez, esnafın ve vatandaşların sorunlarını dile getirirken 'Esnafımızın ayakta kalma mücadelesi ve vatandaşlarımızın geçim derdi, acil ve kalıcı çözümler gerektiriyor. Birlikte, aydınlık yarınlara ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

AKP KURULMADI, KURDURULDU!

 Saadet Partisi GİK Üyesi Cevat Kurt katıldığı divan toplantısında hükümeti sert sözlerle eleştirdi. Kurt AK Parti'nin bazı güçler tarafından kurdurulduğunu iddia ederek; “AK Parti görünürde kurulan, hakikatte ise kurdurulan bir partidir. Bunu Milli Görüşçüler olarak kurdurulduğu günden beri bilsek de toplum bunu yeni yeni idrak etmeye başladı. Dış politikada kurulduğu günden beri istikrar sağlayamamaları beceriksizliklerinden dolayı değil, kendilerine verilen görevin bu şekilde olması gerektiği için oluyor. Büyük Ortadoğu Projesinin eş başkanlığını üstlenip Yahudi Lobilerinden ödül alması sıradan bir şey değil, kurdurulmasının ana gayelerindendir” ifadelerinde bulundu.