SON DAKİKA



Haber > Sağlık > Meyvenin keyfine varın, cildinizi parlatın!

Meyvenin keyfine varın, cildinizi parlatın!

16 Nisan 2016 Cumartesi - 17:47




Güneşin içimizi ısıttığı, baharın enerjisini hissettiğimiz şu günlerde bol bol meyve tüketmemiz gerek.





Güneşin içimizi ısıttığı, baharın enerjisini hissettiğimiz şu günlerde bol bol meyve tüketmemiz gerek. Bu şekilde bir ısınıp bir soğuyan havalardan korunmak için gerekli vitaminleri alırken bir yandan da kusursuz bir cilde sahip olabiliriz.

Kivi

Genç kalmak isteyenlerin bol bol tüketmesi gereken kivi, C vitamini açısından çok zengin. Bağışıklık sistemini de güçlendiren kivi özü içeren kremleri kullanmak ciltte oluşan yaşlanmayı geciktiriyor.

Çilek

Bir avuç çilek, bedenin kolajen üretimi için gerekli olan antioksidanı içerir. İçeriği, bir insanın günlük C vitamini ihtiyacını da karşıladığından günde üç-dört çilek yemek iki ay içinde ciltte büyük değişimlere yol açar.


Üzüm

İçeriğindeki demir kansızlığa çok faydalı olduğundan üzüm sağlık açısından büyük önem taşır. Siyah üzümün kansere karşı koruma sağladığı da bilimsel araştırmalarca ortaya konmuştur. B vitamini deposu da olan üzümün tanesini sıkıp yüzünüzde on dakika bekletmek parlak bir cilde kavuşmanıza destek sağlar.

Elma

Elmanın içeriğindeki A, B1, B2 ve C vitaminleri cildin sıkılaşmasına neden olur. Cildi gençleştirme etkisine de sahip olan E vitamini yönünden zengin olan elma, 20’ye yakın mineral ve meyve asidini barındırdığından mutlaka tüketilmelidir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap