SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Abdüllatif Şener'den Erdoğan'a tepki: ''Her yer cayır cayır yanıyor o çay dağıtıyor''

Abdüllatif Şener'den Erdoğan'a tepki: ''Her yer cayır cayır yanıyor o çay dağıtıyor''

05 Ağustos 2021 Perşembe - 15:21




CHP Milletvekili Abdüllatif Şener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sosyal medyadan paylaştığı videoda sert sözlerle tepki gösterdi.





CHP  Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, meydana gelen orman yangınları üzerinden Cuhmhurbaşkanı Erdoğan'a videolu tepki gösterdi.

Antalya, Adana ve Muğla'da meydana gelen orman yangınlarında vatandaşların durumunu gösteren bir video paylaşımı yapan Şener, AKP'nin durumu ile ilgili videoda 1912 yılında batan Titanik Gemisi üzerinden örnek verdi.

Twitter'dan paylaşım yaptığı videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert sözler sarf eden Şener, şu ifadeleri kullandı:

"Ormanlarımız cayır cayır yanıyor. Yurdumuzun dört bir yanı alevler içinde. Curmhurbaşkanı yangının ortasında vatandaşa çay atıyor. Hükümetin hali, Titanik batarken çalan orkestra misali."

Şener, ayrıca orman yangınları sebebiyle AKP'nin vatandaşlara IBAN paylaşarak yardım çağrısı yapmasına tepki gösterirken 15 Temmuz Darbesi için toplanan yardımlar ile fark zamanlarda toplanan yardım paralarının da vatandaşlara dağıtılmadığını söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap