SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Erdoğan: İngiltere'de, ABD'de raflar boş, bizde bolluk, bereket var

Erdoğan: İngiltere'de, ABD'de raflar boş, bizde bolluk, bereket var

28 Ekim 2021 Perşembe - 15:36




Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara AKM Millet Bahçesi açılışında, "İngiltere'de raflar boş. Avrupa'da boş, ABD'de boş. Elhamdüllilah biz de bolluk bereket yoluna devam ediyor." dedi.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara AKM Millet Bahçesi Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, Atatürk Havalimanı'na da Millet Bahçesi yapılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara AKM Millet Bahçesi Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, ''İngiltere'de raflar boş, Avrupa'da raflar boş, ABD'de boş. Elhamdülillah biz de bolluk bereket yoluna devam ediyor." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

"Bir şeyi unutuyorlar: Biz Cumhur İttifakı olarak emin adımlarla yarınlara ilerliyoruz. Şu anda Avrupa'ya bakalım İngiltere'de raflar boş. Avrupa'da boş, ABD'de boş. Elhamdüllilah biz de bolluk bereket yoluna devam ediyor. Fakat nankörlere ne anlatırsan anlat, anlamazlar. Gözleri var görmez, kulakları var duymaz. Dili var, hakkı söylemez. Onun için biz Cumhur İttifakı olarak yolumuza devam ediyoruz. Ülke olarak milli mücadeleden sonra en kritik atılıma ulaşmamıza çok az kaldı."

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap