SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Mehmet Şimşek'e yakın isim açıkladı: Geri mi dönüyor?

Mehmet Şimşek'e yakın isim açıkladı: Geri mi dönüyor?

24 Mart 2022 Perşembe - 16:17




Mehmet Şimşek'e yakın isim Şimşek'in Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin yerine atanacağı iddiaları ile ilgili açıklamada bulundu.





Mehmet Şimşek'in Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin yerine atanacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Bu iddia sonrası gözlerin çevrildiği Mehmet Şimşek cephesinden ilk açıklama geldi.

"ŞİMŞEK'İN GÜNDEMİNDE SİYASET YOK"

Cumhuriyet'ten Rabia Azra Sözcü'ye açıklamalarda bulunan Mehmet Şimşek'e yakın bir isim Mehmet Şimşek'in yeniden siyasete geri döneceği iddialarının dedikodudan ibaret olduğunu belirtti. "Mehmet Bey, Doha, Londra, New York ve Paris merkezli uluslararası fon ve yatırım bankalarını yönetiyor." diye konuşan Şimşek'e yakın isim, "Dolayısıyla çok yoğun, gündeminde siyaset yok" ifadelerini kullandı.

MEHMET ŞİMŞEK BAKANLIK TEKLİFİNE NE CEVAP VERİR?

"Mehmet Şimşek'in bakanlık teklifine cevabı ne olur?" sorusuna ise Şimşek'e yakın isim çok net ifadeler kullandı. Kendi işlerinin olduğunu söyleyen Mehmet Şimşek'e yakın isim "Dedikodu kelimesi burada çok önemli çünkü birileri sürekli bir şeyler uyduruyor. Kendi programı zaten yeterince dolu" şeklinde konuştu.


NE OLMUŞTU?

Gazeteci Erdal Sağlam, katıldığı bir programda önemli iddialarda bulunmuştu. Sağlam, "Bayağı bir telaş var Hazine Bakanı'nda. Hesaplar da onu gösteriyor. İki gündür bir laf dolaşıyor. Nureddin Nebati'nin gidip Mehmet Şimşek'in geleceği söyleniyor... Mehmet Şimşek istemiyor ama zorluyorlar bakan olması için yorumları da var." demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap