SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Süleyman Soylu’nun 'kalleş' dediğine Erdoğan ‘kardeş’ dedi

Süleyman Soylu’nun 'kalleş' dediğine Erdoğan ‘kardeş’ dedi

16 Şubat 2022 Çarşamba - 11:42




İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 15 temmuz hain darbe planını yaptıranlar arasında gösterdiği Birlerliş Arap Emirlikleri’ne Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘kardeş’ diyerek sahip çıktı.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Birleşik Arap Emirlikleri’ne ( BAE) giderek burada bir takım temaslarda bulundu. Erdoğan ziyareti sonrasında yaptığı paylaşım oldukça dikkat çekiciydi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylü kendisine atılan suçlamalar karşısında cevap vermek için katıldığı televizyon programında Birleşik Arap Emirlikleri’yle ilgili oldukça sansasyonel ifadeler kullanmıştı. Birleşik Arap Emirlikleri’ni 15 Temmuz’un destekçilerinden biri olarak gördüğünü söyleyen Süleyman Soylu ““BAE, ABD ile birlikte 15 Temmuz darbesinin failidir. Bugün Cumhurbaşkanımızı anti-semitizm ile suçlayanlar, 15 Temmuz’u yapanları ABD’de saklıyorlar, ortakları da Birleşik Arap Emirlikleri’nde. Bu söylemler için bir sipariş verilmiş, anlaşılmıyor mu? Yalan ve iftira ile Türkiye iktidarını yıpratmak istiyorlar.” İfadelerinde bulunmuştu.

SÜLEYMAN SOYLU 15 TEMMUZ’UN FAİLİ OLARAK GÖSTERMİŞTİ

Soylu’nun kalleşlikle suçladığı BAE’ye Cumhurbaşkanı Erdoğan son twitter paylaşımında “Kardeş” diye hitap etti. Erdoğan kendi sosyal medya hesabından yazdığı yazıda “Kardeş Birleşik Arap Emirlikleri’ne gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizi hamdolsun, bugün başarıyla tamamladık. Yaptığımız görüşmelerde ilişkilerin geliştirilmesi ve yatırımların arttırılması konusunda güçlü bir müşterek irade ortaya koyduk, toplamda 13 anlaşmaya imza attık.” Açıklamasında bulundu

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap