SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti’ye geri mi dönüyor?

Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti’ye geri mi dönüyor?

11 Aralık 2023 Pazartesi - 22:02




Cumhuraşkanlığı adaylığına Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday gösterilmesine tepki göstererek İYİ Parti’den istifa eden İYİ Parti 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun yeniden İYİ Parti’ye davet edildiği iddia ediliyor.





Cumhurbaşkanlığı adaylığına Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday gösterilmesine tepki göstererek İYİ Parti’den istifa eden İYİ Parti 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun yeniden İYİ Parti’ye davet edildiği iddia ediliyor. İYİ Parti’den ayrıldıktan sonra kendi partisini kurma hazırlıkları içinde olan Yavuz Ağıralioğlu hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Yavuz Ağıralioğlu'na, "Müstakil durma politikamız senin de hassasiyetlerine uygun, dönebilirsin" çağrında bulunulduğu iddia edildi. İddia hakkında Ağıralioğlu’ndan bir yalanma gelmedi ancak teklife sıcak bakmadığı öne sürüldü. Ankara’da yeni parti kurma hazırlıkları yapan ve bu kapsamda Ankara’da bir bina tuttuğu ve saha araştırmalarına başladığı yakın çevresi tarafından dile getiriliyor. İYİ Parti’den istifa ettikten sonra yeni bir merkz sağ inşa edeceğiz açıklaması yaparak parti kurma hazırlıklarını sürdüren Yavuz Ağıralioğlu 2024 seçimlerinin ardından kendi partisini kuracağını açıkladı.

“PARTİYE DÖN” ÇAĞRISI YAPILDI

Yerel seçim sonuçlarını bekleyen ve çıkacak sonuçlara göre adımlar atması beklenen Yavuz Ağıralioğlu'na iddiaya göre "İYİ Parti’ye geri dön" mesajı gönderildi. CNN Türk ekranlarında gündeme getirilen iddiaya göre; seçime 81 ilde ayrı girmekte kararlı olan İYİ Parti, İstanbul ve Ankara'da ses getirecek aday arayışında. Kulislerde yeniden masaya dönme sürecinde partiden istifa eden Yavuz Ağıralioğlu'nun da ismi de geçiyor. Yavuz Ağıralioğlu'na "Müstakil durma politikamız senin de hassasiyetlerine uygun, dönebilirsin" dendiği, hatta İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlerde adaylığının partiye ivme kazandırabileceği gibi değerlendirmeler de olduğu konuşuluyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap