SON DAKİKA



Haber > Spor > 1461 Trabzon FK hazır kıta

1461 Trabzon FK hazır kıta

21 Ağustos 2023 Pazartesi - 15:43




Kırmızı-Lacivertliler yeni sezon öncesinde oynadığı hazırlık maçlarında ortaya koyduğu futbolla sezona hazır olduğunu gösterdi





2023-2024 sezonu öncesinde rotasını şampiyonluğa çeviren 1461 Trabzon FK iki etaplık yeni sezon öncesi kampını tamamladı.  İlk etap kamp çalışmalarını Trabzon’da kendi tesislerinde gerçekleştiren kırmızı-lacivertliler birinci etapta kondisyon ve kuvvet ağırlıklı çalışmalar yaparken, ikinci etap kamp çalışmalarında ise taktiksel idmanlar gerçekleştirdi. 
TOPLAMDA 5 hazırlık maçı oynayan 1461 Trabzon FK, Trabzonspor’a 5-0, Amasyaspor 2-1 mağlup olurken, U-19 Milli takımını 6-0, Karaköprü Belediyespor’u 3-2 ve 24 Erzincanspor’u 4-1 mağlup etmeyi başardı. Hazırlık maçlarında ortaya koyduğu futbolla ve aldığı sonuçlarla yeni sezon öncesinde hazır olduğunu gösteren 1461 Trabzon FK Beyaz Grup’ta şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösteriliyor.


KARDEŞ KARDEŞ OYNADILAR



U-14 Ligi’nde mücadele edecek 1461 Trabzon FK, yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında hazırlık maçında Trabzonspor’a ile karşı karşıya gelen kırmızı-lacivertliler iyi bir oyun ortaya koydu.  Karşılaşmanın ardından konuşan 1461 Trabzon FK u-14 Takımı teknik direktörü Mustafa Gelir; “Yeni sezon hazırlıklarımız verimli bir şekilde devam ediyor. Oyuncularımızın gelişimini yapılan hazırlık maçları ile takip ediyoruz. Yeni sezona en hazır bir şekilde gireceğiz” dedi.

Yarın sahaya inecekler

ERZURUM kampının ardından takıma üç gün izne ayrılan 1461 Trabzon FK yarın kendi tesislerinde toplanarak hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kırklarelispor maçının hazırlıklarına başlayacak. Salı günü gerçekleştirilecek antrenmana bütün oyuncuların katılması bekleniyor.




HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap