SON DAKİKA



Haber > Spor > 3 dokunuş 3 puan!

3 dokunuş 3 puan!

15 Eylül 2015 Salı - 10:28




Teknik direktör Şota Arveladze, maçın ikinci yarısında yaptığı değişikliklerle galibiyete uzandı. Gürcü hocanın oyuna aldığı Özer Hurmacı, Marko Marin





Değişiklikler mücadeleye damga vurdu... Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, dünkü Kayserispor mücadelesinde yaptığı değişikliklerle adeta galibiyetin mimarı oldu. Gürcü hoca, 56’da Alper’i çıkarıp Marin’i 65’te Yusuf yerine Cardozo’yu 74’te ise Mehmet Ekici’yi oyundan alıp Özer Hurmacı’yı sahaya sürdü. Bu değişiklikler sonrası 86. dakikada gelen golün hazırlayıcısı Özer, asisti yapan Marin, golü atan isim de Cardozo olunca, Şota için ‘3 dokunuş 3 puan getirdi’ denildi. 

Müsabakanın ardından konuşan Şota, “Keyifli ve çekişmeli bir maç oldu. Bu puanlar zor geliyor. İlk yarı kapalı bir oyun oldu. Çok önemli bir 3 puan aldık. Altın değerinde 3 puandı. Son dakikaya kadar organizasyonu iyi yaptık. Topsuz koşmak kolay değil. 2-3 tane pozisyon yakalayarak top bizde kalmazsa dayanamazdık. İkinci devre daha fazla top tutarak rakibi koşturmayı denedik. Pozisyonu bulduk ve Cardozo topu ağlarla buluşturdu. Futbolcularımı tebrik etmek istiyorum. Takım olarak iyi mücadele ettik. Çalıştığımız pozisyonlar vardı ofansif ve defansif. Bu şekilde galip geldik” değerlendirmesinde bulundu. 

‘Ben de Mehmet’i çağırırdım’ 

Yeni transfer Marko Marin hakkında konuşan Gürcü hoca, “Marin daha iyi olacak. Gün geçtikçe alışıyor. Güzel günler yakın” ifadelerini kullanırken, 1.5 aydır takımdan ayrı olan Mehmet Ekici’nin milli takıma çağrılmasıyla ilgili bir soruya, “Mehmet önemli bir oyuncu. Ben de olsam çağırırdım. Sonuçta 5 dakika da oynayabilir ve duran toptan gol atabilir” yanıtını verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap