SON DAKİKA



Haber > Spor > 6 puanlık maç!

6 puanlık maç!

06 Aralık 2014 Cumartesi - 13:38




Teknik direktörlüğe Ersun Yanal'ın getirilmesinin ardından büyük bir çıkış yakalayan Trabzonspor, yarın Beşiktaş'ı da yenerek zirve yolunda dev bir ad





Teknik direktörlüğe Ersun Yanal'ın getirilmesinin ardından büyük bir çıkış yakalayan Trabzonspor, yarın Beşiktaş'ı da yenerek zirve yolunda dev bir adım atmayı amaçlıyor. Ersun Yanal'ın göreve gelmesinin ardından Galatasaray'ı 3-0, Gençlerbirliği'ni 4-1, Metalist Kharkiv'i 3-1 yenen bordo mavililer, Ziraat Türkiye Kupası'nda yedeklerle çıktığı maçta Keçiörengücü ile 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş maçını düşünerek kupa maçında Cardozo, Bosingwa, Papadopoulos, Yusuf Erdoğan, Fatih Öztürk, Constant gibi as oyuncuları Ankara'ya götürmeyen, Özer ve Mehmet Ekici ve Medjani'yi de yedek soyunduran Ersun Yanal, ligin çok koşan takımlarından biri olan siyah beyazlılar karşısında dinlenmiş bir takımla mücadele etmek istiyor. PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜ YOK Lig tarihinin en kötü başlangıcını yapan ve geride kalan 11 maçta 15 puan kaybeden Trabzonspor, lider Beşiktaş karşısında kazanarak zirveye bir adım daha yaklaşmanın hesaplarını yapıyor. Liderin 5 puan gerisinde yer alan bordo mavililer, yarınki maçı kazanarak liderlik yarışına ortak olmayı amaçlıyor. Teknik direktör Ersun Yanal, "Bundan sonra her maçımız final. Trabzonspor her maçına kazanmak için çıkacak. Bu isteğini, azmini sahada gösterecek" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap