SON DAKİKA



Haber > Spor > 61 ruhu ayağa kalkacak

61 ruhu ayağa kalkacak

11 Eylül 2016 Pazar - 09:32




Akyazı Stadı’ndan video ile taraftarlara seslenen Trabzonspor Başkanı, “Stadımız muhteşem oluyor. En az 25 bin kombine satmayı hedefliyoruz. Bu stada





Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret ettiği Akyazı Stadı'ndan taraftarlara ve camiaya seslendi. Kulüp TV'si üzerinden yayınlanan videoda, kombinelerin satışa sunulduğunu açıklayan Usta, "Yeni stadımız muhteşem oluyor. Statlar muhteşem olabilir ama onları muhteşem cazibeye kavuşturacak olan taraftarlardır. Böyle büyük bir stat olunca burada az bir taraftarla Trabzonspor desteklenemez. İlk hedef olarak 25 bin kombineyi önümüze koyduk. Bu stadı gören taraftarlarımız inanıyorum ki eşini, dostunu, arkadaşını, herkesi buraya getirmek için büyük bir seferberliğe girecektir" şeklinde konuştu.

61 RUHU AYAĞA KALKACAK

Kombinede zorlukları kaldırdıklarını müjdeleyen Muharrem Usta, şöyle devam etti: "61 ruhunun yeniden ayağa kalkması ve Trabzonspor'un muhteşem tarihine yeniden kavuşması için kombineleri satışa çıkardık. Yeniden o güzel günleri birlikte yaşayacağız. Bu stada gelmemenin ne büyük kayıp olduğunu bütün taraftarlarımızın bilmesini isterim. Burada o muhteşem taraftarımızla, herkesin yüzünün güleceği güzel günler göreceğiz. 25 bin kombineden birinin eksik olmaması kaydıyla yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Bütün taraftarları Akyazı'ya bekliyoruz. Gemilerimiz batmadı. Dalgalarımız yükseldi. Karadeniz'in coşkusuyla bu stat dolacak."

KOMBİNE ALANA FORMA HEDİYE

Fırtına'nın yapımı devam eden Akyazı Stadı için kombine satışları başladı. Avni Aker Stadı ve Ziyabey Sosyal Tesisleri ile passo.com.tr web adresinden satılacak kombinelerin fiyatları şu şekilde: VIP Platinum 3 yıllığına 30 bin TL, VIP Gold 3 yıllığına 15 bin TL, VIP Silver 3 yıllığına 12 bin TL, Batı Alt Tribünü 1'inci kategori 1250 TL, Batı Alt/Üst Tribünü 2'inci kategori 750 TL, Doğu Alt/Üst Tribünü 2'inci kategori 750 TL, Kuzey Kale Arkası Tribünü 3'üncü kategori 350 TL ve Güney Kale Arkası Tribünü 3'üncü kategori 350 TL. Kombine alacak kadın taraftarlara yüzde 50 ve öğrencilere ise yüzde 30 indirim yapılacak. Ayrıca tüm kombine kart alanlara forma da hediye edilecek.


ZORLUKLARI KOLAYLAŞTIRDIK

Muharrem Usta, Akyazı Stadı'ndan taraftarlara seslenerek, "Buraya gelmek için tüm yolları kolaylaştırdık, ekonomik zorlukları ortadan kaldırdık. Çok küçük rakamlarla yeni stadımızın tribünlerinin dolması için hiçbir engel kalmadı. Artık top taraftarda" diye konuştu.

BAŞKAN GEREKENi YAPTI, DESTEK SIRASI BiZDE

Bordo-mavililer kombine almak için ilk gün kuyruk oluşturdu. Taraftarlar, "Başkanımız 'bu sene yapılanma senemiz' dedi. Gelecek yılın iskelet kadrosunu oluşturacak iyi bir takım kuruldu. Biz de Akyazı Stadı'nda yerimizi alarak destek vereceğiz" dediler.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap