SON DAKİKA



Haber > Spor > Af nasıl geldi?

Af nasıl geldi?

06 Mayıs 2016 Cuma - 18:16




Geçtiğimiz hafta kadro dışı kalan 6 isimden biri olan Trabzonsporlu Erkan Zengin, bordo mavili yönetim tarafından affedildi. Konu ile ilgili olarak Er





Fenerbahçe’yle oynanan olaylı maçın sonrasında Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan 6 isimden biri olan Erkan Zengin’in sözleşmesinin karşılıklı olarak fesh edileceği konuşuluyordu. Trabzonspor’dan bugün yapılan açıklamada, Erkan Zengin’in affedildiği belirtidi. Kadro dışı kaldıktan sonra Trabzonspor yönetiminin 1.2 milyon eurodan vazgeçmesini istemesiyle ilgili de konuşan Merter Ortaç, “Trabzonspor yönetimi sözleşmeyi feshetmek için Erkan’ın 1.2 Milyon euro’dan vazgeçmesini ve başka bir takıma giderse 600 bin euro getirmesini istedi ancak yapılan görüşmelerde Trabzonspor yönetimi bu parayı ödemeyi tahahüt etti. Gerekli anlaşmalar sağlandı” şeklinde konuştu. Erkan Zengin’in Trabzonspor’da mutlu olduğunu söyleyen Ortaç, “Erkan Trabzonspor’da mutluydu ve bordo mavili formayı giymek istiyordu. Yaşananlardan dolayı da bir hayli üzülmüştü. Kriz çözüldü ve Erkan da bu durumdan memnun” diyerek sözlerini noktaladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap