SON DAKİKA



Haber > Spor > Agresif Şota

Agresif Şota

07 Ağustos 2015 Cuma - 08:17




Bordo-mavililerin hocası Şota Arveladze, takımın Rabotnicki'ye elenmesinden sonra oyuncu tercihleriyle ilgili eleştirilere sinirlenip, gazetecilere se





Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, UEFA'dan elenince agresifleşti... Arveladze, Makedon ekibi Rabotnicki karşısında yaşanan hezimetten sonra "Çok pozisyon bulduk. En az dört net pozisyonumuz var ama futbol böyledir" açıklamasını yaptı. Maça iyi ve kontrollü başladıklarını belirten Gürcü hoca, "Biliyorum herkes sabırsız. Girmiyorsa atarız, ama bu sefer atamadık. Olmadı. Herkes elinden geleni yaptı. Bazen pozisyonlara rağmen top girmiyor. Ama her şey iyi olacak. Doğru yoldayız" ifadelerini kullandı.

'GOL ATSA DOĞRU DEĞİŞİKLİK OLACAKTI'

Biraz daha forma girmeleri gerektiğini kaydeden Şota Arveladze, "Forma girdikten sonra yakaladığımız o pozisyonları gole çevireceğiz" diye konuştu. Genç teknik adam, Rabotnicki karşısında iyi bir performans ortaya koyan Özer Hurmacı'nın çıkarılması tercihinin sorgulanması üzerine, "Gol atsaydı Deniz Yılmaz doğru bir değişiklik olacaktı değil mi? Gol atamadığı için yanlış bir değişiklik oldu, her zaman böyle olur" diyerek eleştirilere tepki gösterdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap